Premis empresa BdV 2017

Aquests reconeixements estan oberts a la participació de totes les empreses amb domicili o seu social a la ciutat de Barberà del Vallès i la selecció d’empreses es durà a terme mitjançant un procès d’avaluació a càrrec d’un jurat format per agents econòmics i socials de la ciutat.

En aquesta edició l’Ajuntament de Barberà del Vallès reconeixerà públicament a través dels  PREMIS EMPRESA BdV 2017 aquelles empreses que hagin destacat en els àmbits de la responsabilitat social, la implicació amb el territori i la seva gent, i també la qualitat de treball i la preservació del talent a través de les següents candidatures.

  • Col·laboració Empresa-Territori: Compromís social i sostenibilitat
  • Excel·lència en la gestió de recursos humans
  • L’empresa amb caràcter innovador

Per optar als PREMIS EMPRESA BdV 2017  s’ha de presentar el formulari de participació de la categoria corresponent. (Descarregueu-vos els formularis aquí) El lliurament de premis es farà en el transcurs de la 6ena NIT DE L’EMPRESA que se celebrarà el 28 de setembre del 2017 al Centre de Negocis Nodus Barberà.

El termini de presentació de candidatures finalitza  el 30 de juliol 2017. Descarregueu-vos els formularis de participació i feu-ne retorn a nodus@nodusbarbera.cat