Perquè uns reconeixmenets?

 

Els reconeixements empresarials a Barberà del Vallès estan impulsats per l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de la ciutat amb l’objectiu de distingir i reconèixer l’esforç i el treball de les empreses del municipi destacant les millors pràctiques, projectes i polítiques empresarials.

 

Les distincions al reconeixement empresarial s’instauren per primera vegada aquest any 2017 i pretenen posar en valor l’arrelament de les empreses al territori i donar a conèixer el teixit productiu de Barberà del Vallès.

 

Aquests reconeixements estan oberts a la participació de totes les empreses amb domicili o seu social principal a la ciutat de Barberà del Vallès i els criteris d’elecció de les empreses distingides es duran a terme mitjançant un procés d’avaluació a càrrec d’un jurat format per agents econòmics i socials de la ciutat.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s